Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسین میرزایی» در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به پافشاری نمایندگان مجلس در موضوع ادغام یارانه نقدی و کمک معیشتی، افزود: «استدلال کلیدی نمایندگان مجلس شورای اسلامی این بود که در سامانه شناسایی مشمولان حمایت شناسایی، خطا وجود دارد که این امر موجب شده عده‌ای نتوانند از حمایت معیشتی بهره‌مند شوند. همچنین آنها فکر می‌کردند که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عده‌ای را بدون انجام بررسی شرایط معیشتی‌شان، از لیست دریافت حمایت معیشتی کنار گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» 

وی تصریح کرد: «این نگرش نمانیدگان مجلس، از خوداظهاری افراد، نزد آنها نشات می‌گرفت؛ به این معنی که اینها بدون اینکه بگویند در زندگی‌شان چه دارند و گردش حساب بانکی‌شان چه قدر است، صرفا به نمایندگان می‌گفتند: «من قسط دارم» یا  عنوان کرده بودند: «‌می‌خواهم برای دخترم جهیزیه تهیه کنم.» عده‌ای دیگر هم گفته بودند: «پول داخل حساب بانکی متعلق به ما نیست و تنها حساب را به نام خود داریم.» این درحالی‌ست که به این افراد در سامانه شناسایی مشمولان حمایت معیشتی، فرصت ثبت اعتراض داده شد تا اگر محق بودند، مشمول دریافت کمک معیشتی شوند.»

سخنگوی ستاد شناسایی مشولان حمایت معیشتی، افزود: «مجموع این عوامل، در کنار اینکه گفته می‌شد، عده‌ای به ناحق مشمول دریافت حمایت معیشتی شده‌اند، جو روانی منفی ایجاد کرد؛ به همین خاطر باید با ارائه مدارک و مستندات نمایندگان مجلس را قانع می‌کردیم که خطایی در شناسایی وجود ندارد. از این رو در حضور نمایندگان مجلس، کارکردهای سامانه‌ی شناسایی مشمولان حمایت معیشتی بررسی شد. آنها را قانع کردیم که در شناسایی خطایی وجود ندارد. حتی اظهارات افرادی که مدعی به ناحق حذف شدن از دریافت حمایت معیشتی بودند را از طریق این سامانه به سنجش گذاشتیم.» 

وی با بیان اینکه افرادی که وسع مالی بالایی دارند، مدعی شدند که به ناحق از دریافت حمایت معیشتی کنار گذاشته شده‌اند، افزود: «برای نمایندگان مجلس با ارائه‌ی مدارکی که خلاف ادعاهای این افراد را ثابت می‌کردند، توضیح دادیم که چرا نباید به چنین ادله‌هایی اهمیت داد.»  

میرزایی، افزود: «سال آینده هم به روال سال جاری، پرداخت حمایت معیشتی برقرار است و به ۶۰ میلیون نفر بسته حمایت معیشتی و به ۷۸ میلیون نفر یارانه نقدی پرداخت می‌شود؛ اما بنابر مصوبه هیات وزیران، مصوب ۱۵ دی ماه ۹۸ باید در هر سال در دو نوبتِ خرداد ماه و آذرماه، اطلاعات معیشتی خانوارها را پالایش کنیم؛ تا اگر نیاز بود عده‌ای را حذف و عده‌ای جدید را جایگزین آنها کنیم؛ چراکه به هر حال ممکن است که اوضاع مالی خانوارهای مشمول و غیرمشمول تغییر کند.» 

سخنگوی ستاد شناسایی مشولان حمایت معیشتی، تصریح کرد: «بنابراین، افرادی که خود را محق در دریافت یارانه حمایت معیشتی می‌دانند، باید، تا پیش از خرداد ماه ۹۹، یعنی مرحله اول شناسایی و پالایشِ مشمولان، درخواست خود را ارائه کنند. هم اکنون ۶۰ میلیون نفر شامل ۱۹ میلیون خانوار، بسته حمایت معیشت دریافت می‌کنند.»    

منبع: ایلنا

کلیدواژه: یارانه نقدی حسین میرزایی ستاد شناسایی مشمولان حمایت معیشتی یارانه معیشت دریافت حمایت معیشتی نمایندگان مجلس عده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۰۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همان‌ها که موافق صیانت بودند، وارد مجلس آینده شده‌اند

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، چند روز پیش بود که جلال رشیدی‌کوچی، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی، در گفت‌وگویی، درباره بررسی طرح صیانت در مجلس یازدهم گفته بود؛ «طرح صیانت علنا از دستور کار مجلس خارج شد ولی زمزمه‌هایی شنیده می‌شود مبنی بر این‌که برخی در تلاش هستند هفته آخر مجلس این طرح مورد بررسی قرار گیرد. امیدوارم چنین اتفاقی رخ ندهد زیرا سر منافع مردم معامله کردن با جریانی خاص قطعا به ضرر آن اشخاص خواهد بود.»

اظهارات رشیدی‌کوچی با واکنش تند علی اصغر عنابستانی، نماینده سبزوار در مجلس یازدهم، مواجه شد. عنابستانی ضمن تکذیب اظهارات رشیدی‌کوچی، به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: «من درباره این موضوع معطل نیستم اما بیشترین ظلم را آقای رشیدی کوچی، به مجلس و کشور و نظام جمهوری اسلامی کرد. او به دروغ طرح صیانت را طرح فیلترینگ عنوان کرد در حالی که این طرح دقیقا نقطه مقابل فیلترینگ بود.»

نماینده سبزوار گفت: «از آن طرف رها شدن فضای مجازی، در اعتراضات سال ۱۴۰۱ چقدر به کشور ضرر وارد کرد. حتی امثال آقای رشیدی کوچی طرح صیانت را نخوانده بودند، من در کمیسیونی که ایشان عضو نبود و شرکت کرد، سوال کردم که طرح را خوانده‌اید و پاسخ داد خیر.»

عزم پایداری‌ها برای کلید زدن طرح صیانت

در همین راستا، جلال رشیدی‌کوچی، نماینده مرودشت، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، درباره طرح صیانت بیان کرد: «فکر نمی‌کنم این طرح به مجلس برگردد، زیرا طرح صیانت از دستور کار خارج شده و وقت برای بررسی مجدد نیست.»

وی درباره احتمال کلیدخوردن دوباره این طرح در مجلس دوازدهم گفت: «با توجه به مصاحبه برخی از منتخبان جدید مجلس ذیل مجموعه جبهه پایداری، به نظر می‌رسد که عزمشان برای کلید زدن این طرح در مجلس آینده جزم است و این اتفاق قریب‌الوقوع است. امیدوارم که نگاه اکثریت مجلس به سمت مردم باشد و اجازه ندهند این اتفاق بی‌افتد.»

عضو کمیسیون شوراها درباره اظهارات برخی از نمایندگان مبنی بر سفارش شدن طرح صیانت از بیرون از مجلس گفت: «همان‌هایی که بیرون از مجلس بودند، در این دوره به داخل مجلس آمدند.»

طرح صیانت از آرزوهای آقای عنابستانی بود

وی با اشاره به احتمال زد و بند قالیباف با پایداری‌ها درباره طرح صیانت، خاطرنشان کرد: «من یک حدس و پیش‌بینی داشتم، امیدوارم این اتفاق نیفتد.»

رشیدی‌کوچی با اشاره به اظهارات عنابستانی گفت: «واکنش خاصی ندارم اما ایشان با زمانی که به گوش سرباز راهور زد، بیشترین ظلم را به همه کردند. من بند بند این طرح را مطالعه کردم و اگر مطالعه نداشتم نمی‌توانستم در تلویزیون بحث و مناظره کنم.»

وی افزود: «طرح صیانت از آرزوهای آقای عنابستانی بود اما بهتر است ایشان درباره مسائلی که اطلاع ندارند اظهارنظر نکنند.»

دیگر خبرها

  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • همان‌ها که موافق صیانت بودند، وارد مجلس آینده شده‌اند
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • شفاف سازی بودجه محقق شد؟