Web Analytics Made Easy - Statcounter

همان گونه که قبلا از سوی سخنگوی ستاد کمک معیشت یارانه‌ای اعلام شده است، مهلت ثبت‌نام برای ۶۶۶ هزار خانواری که قبلا درخواست خود را در کد دستوری #۶۳۶۹* ثبت کرده‌اند، برای ثبت درخواست کمک هزینه معیشتی، می‌توانند تا روز دوشنبه ۳۰ دی ماه ۹۸ با مراجعه به سایت حمایت به نشانی https://hemayat.mcls.gov.ir/ و ثبت درخواست خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین کسانی که در این سامانه ثبت نام کرده واجازه بررسی حساب‌های بانکی خود و خانوار خود را اعلام کرده‌اند، در صورت انصراف، می‌توانند تقاضای خود را تا فردا ۳۰ دی ماه در سامانه حمایت لغو کنند.

همچنین سوالاتی که برخی از شهروندان اعلام کردند در قالب یک بسته سؤال و جواب از سوی ستاد کمک معیشت یارانه‌ای پاسخ داده شده است که در یک سؤال عنوان شده است بسته حمایتی دولت شامل چه کسانی شده است در پاسخ آمده است این بسته حمایتی شامل کسانی است که یارانه دریافت می‌کنند واز بین یارانه بگیران دهک‌های پایین درآمدی جامعه این بسته را دریافت نمودند.

هچنین ثبت‌نام از غیریارانه بگیران نیز از تاریخ سه‌شنبه ۱۰ دی ماه شروع شده و تا ۳۰ دی ماه ادامه دارد.

همچنین سؤال دیگری این گونه است که بسته حمایت معیشتی در چه زمانی واریز می‌شود در پاسخ آمده است در صورتی که خانوار مشمول بسته معیشتی باشد مبلغ بسته به صورت ماهانه در دهم هر ماه واریز خواهد شد.

در سؤال دیگری از شهروندان آمده است  کسانی که کد ملی خود را به سامانه #۶۳۶۹* ارسال کرده‌اند و پیامک دریافت بسته برای آنها ارسال شده است اما این بسته در حساب آنان واریز نشده چه کنند در مقابل این سؤال آمده است اینگونه مشکلات به بانک‌ها ارتباط پیدا می‌کند و سرپرست خانوار باید به بانک مربوطه مراجعه کند. وزارت رفاه تنها مسئول شناسایی و اعلام فهرست مشمولان به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها است. دستور پرداخت از سوی این سازمان انجام می‌شود. در مواردی مشکلاتی مانند مسدودی حساب، فوت سرپرست و یا دلایل دیگر می‌تواند علت عدم پرداخت باشد.

همچنین در مورد میزان واریزی بسته حمایتی سؤال شده است که پاسخ این گونه است که خانوار یک نفره ۵۵ هزار تومان، دو نفره ۱۰۳ هزار تومان، ۳ نفره ۱۳۸ هزار تومان، ۴ نفره ۱۷۲ هزار تومان و خانوار ۵ نفره و بالاتر ۲۰۵ هزار تومان دریافت می‌کند و در صورتی که رقم واریزی مطابق ارقام یاد شده نباشد مشکل رخ داده به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارتباط دارد.

۲۲۳۲۲۸

کد خبر 1343804

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: یارانه معیشتی هدفمندسازی یارانه ها یارانه توزیع نقدی یارانه حذف یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۴۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • امروز، پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • تمدید مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • آخرین مهلت استفاده از کلابرگ
  • بسته یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از لبنان
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد