Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@18:51:08 GMT

درخواست ۵۰ درصد جاماندگان حمایت معیشتی در آزمون وسع

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۸۵۸۱

درخواست ۵۰ درصد جاماندگان حمایت معیشتی در آزمون وسع

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: نظر به اتمام مهلت زمانی ثبت درخواست رسیدگی به افرادی که درلیست مشمولان بسته حمایت معیشتی قرار نگرفته بودند، به اطلاع می‌رساند وضعیت درخواست‌های ثبت شده در کد دستوری# ۶۳۶۹* و سامانه hemayat.mcls.gov.ir به شرح زیر است:

تعداد درخواست‌های ثبت شده در کد دستوری # ۶۳۶۹*

طی روزهای سوم تا ۲۰ آذرماه (مهلت اعلام شده برای ثبت درخواست سبد حمایت معیشتی)، درمجموع ۶ میلیون و ۲۶۳ هزار و ۸۶۱ درخواست در کد دستوری # ۶۳۶۹*ثبت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد درخواست های ثبت شده توسط سرپرستان خانوارهایی که بسته حمایت معیشتی را دریافت کرده‌اند یک میلیون و ۱۰۰ هزار و ۶۱۵ درخواست (۱۷/۶ درصد از کل درخواست ها) است. این تعداد به احتمال زیاد به دلیل ارسال نشدن پیامک از طریق بانک ها یا سایر دلایل، از دریافت بسته حمایت معیشتی اطلاع نداشته اند، از این رو به رغم واریز مبلغ بسته ، مجددا کد دستوری را شماره گیری کرده اند.

برای ۷۱/۸ درصد (یعنی ۴ میلیون و ۴۹۶ هزار و ۴۷۲) از سرپرستان خانواری که در لیست مشمولان بسته حمایت معیشتی نبودندکد رهگیری ارسال شده است.

همچنین ۶۶۶ هزار و ۷۷۴ نفر(۶/۱۰ درصد ) از سرپرستان خانوار در لیست یارانه‌بگیران نقدی نبوده و می توانند در بازه زمانی که متعاقبا اعلام خواهد شد، اطلاعات خانوار خود را برای دریافت بسته حمایت معیشتی ثبت نمایند.

وضعیت درخواست‌های ثبت شده در سامانه hemayat.mcls.gov.ir

طبق اطلاع رسانی صورت گرفته طی هفته های اخیر، پس از شماره گیری کد دستوری# ۶۳۶۹* ، شهروندان می بایست برای تکمیل فرایند ثبت درخواست خود وارد سامانه hemayat.mcls.gov.ir شده و اطلاعات خود را تکمیل می کردند ، بر همین اساس، تا پایان روز چهارشنبه ۲۰ آذرماه،۳ میلیون و ۷۰ هزار و ۵۳۱ متقاضی  پس از پذیرش شرایط مطرح شده و تایید اجازه دسترسی به اطلاعات مالی، اقدام به ثبت قطعی درخواست کرده اند  که از این تعداد ۲ میلیون و ۷۰۱ هزار و ۴۸۶ نفر با کد رهگیری و ۳۶۹ هزار و ۴۵ نفربا شماره حساب ثبت در خواست کرده اند .

همچنین به اطلاع می رساند، متقاضیانی که در ساعات پایانی روز چهارشنبه مورخ ۲۰ آذر ماه اقدام به ثبت شماره ملی خود در کد دستوری # ۶۳۶۹* نموده و موفق به ثبت درخواست در سامانه hemayat.mcls.gov.ir نشده‌اند، طی اطلاع‌رسانی آتی از طریق پیامک، می‌توانند به سامانه مذکور مراجعه و درخواست رسیدگی خود را ثبت کنند.

کد خبر 4798303

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی کمک معیشتی خانوار کمک به نیازمندان شهرداری تهران شورای شهر تهران قوه قضاییه آلودگی هوا وزارت آموزش و پرورش شهر تهران محسن هاشمی دستگیری سارق معلولان پیروز حناچی نیروی انتظامی سازمان تامین اجتماعی هفته پژوهش آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۸۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید کریمی، با تاکید بر اینکه تعداد پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد است، گفت: بیش از این میزان امکان گرفتن زیرمیزی توسط پزشکان مانند پزشکان عمومی، اطفال، نسخه نویس، عفونی، بیهوشی و پاتولوژی وجود ندارد.

وی افزود: هر چند گرفتن زیرمیزی اقدامی خلاف قانون است اما این موضوع باید مستند باشد و صرف اینکه کسی ادعا کند پزشکی زیرمیزی دریافت یا مطالبه کرده است برای محکمه مستدل نیست و باید در این رابطه مستندات کافی یعنی فیش واریزی وجود داشته باشد.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: پرونده‌های زیرمیزی توسط ما جمع آوری و برای تعزیرات، دادستانی و نظام پزشکی ارسال می‌شود و آنها هم از ما می‌خواهند مستندات لازم را ارائه کنیم و اگر وجود نداشته باشد حکم برائت صادر می‌شود بنابراین در این رابطه از هموطنان درخواست داریم اگر پزشکی از آنها درخواست پول خارج از تعرفه و زیرمیزی کرد با سامانه ۱۹۰ تماس گرفته و گزارش دهند و از سویی اگر پولی واریز می‌کنند مستندات آن را جمع آوری و ارائه کنند.

کریمی با یادآوری اینکه مجازات‌های زیرمیزی در نشست سران قوا تشدید شده است، گفت: در صورتی که اثبات شود پزشک زیرمیزی گرفته برای مرتبه اول ۱۰ برابر، مرتبه دوم ۲۵ برابر و مرتبه سوم تا ۵۰ برابر جریمه می‌شود و این مجازات‌ها به طور قطع بازدارنده بوده و در این رابطه حتی پزشکانی بودند که میلیاردی جریمه شدند.

وی تنها مشکل برخورد با معضل زیرمیزی را اثبات آن دانست و گفت: اثبات این معضل باید مستدل باشد زیرا برخی ادعا می‌کنند که از ما زیرمیزی گرفته شده اما هیچ گونه مستنداتی ندارند بنابراین موضوع قابل پیگیری نخواهد بود.

کد خبر 6096345 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی / والدین تصمیمات احساسی و هیجانی نگیرند
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • بسته یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از لبنان
  • دولت جمع‌گرا؛ مبنای اقتصاد دستوری
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد